Slide toggle

Aura reading en healing

Wie ben ik

Mijn leven lang ben ik geboeid door mensen. Ik voel mij met iedereen zo verbonden alsof zij mijn zusjes of broertjes zijn. Als kind was ik omringd door het spirituele. Ik leefde in twee werelden, zowel op aarde als in de spirituele wereld. Ik wist vaak het verschil tussen die werelden niet, waardoor men vond dat ik teveel fantasie had. Later werd ik mij ervan bewust dat ik een gave had, net zoals mijn moeder en mijn grootmoeder.

Dit werd de rode draad in mijn leven. Ik bleef mijn intuïtie volgen. Weer later werd mij duidelijk dat ik gereedschappen nodig had om mijn gave beter te gebruiken. Hiervoor ben ik opleidingen gaan volgen om mijzelf te ontwikkelen. Zo heb ik de opleiding Healing gevolgd bij het Cico. Daarnaast ben ik Reiki Master geworden en ben ik bezig de opleiding Reading af te ronden. Verder heb ik mij ook verdiept in meditatie.
Wat is een Aura Healer?

Een aura healer is iemand die je uitstraling, je energieveld leest. Dit kan bestaan uit zowel je aura lagen als je chakra’s. Door deze informatie weet de healer waar je blokkades liggen. Deze blokkades kunnen op verschillende manieren en niveaus bestaan, fysiek, mentaal, emotioneel en/of spiritueel. Daarna worden minder goed doorstroomde gebieden in de aura lagen energetisch schoongemaakt en weer gevuld met nieuwe energie.
Wat is een Aura Reader

Een aura reader geeft informatie over je uitstraling en hoe je bent, en hoe je overkomt bij anderen. Een reading is een momentopname van je energie, hoe je je op dat moment voelt en is terug gekoppeld aan je verleden. Hieruit kan de reader lezen welke conclusies je ooit genomen hebt, en gewoonte patronen herkennen. Dit geeft handvaten om meer van jezelf te ontdekken. Het is een ontdekkingsreis naar je pure ik.

Naar aanleiding van een reading of healing kan een tekening of schilderij van je energievelden gemaakt worden. Dit kan zowel abstract als figuratief zijn en bevat de kernpunten en de groeipunten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *